Vi går mot vintertid…

 

God Morgon! 

Hoppas ni ställt tillbaka klockan en timme denna kalla men ack så soliga morgon. Jag känner att jag har bra med krafter denna dag och ska snart äta en söndagsfrukost med grahamgrynsgröt och ekologiska ägg. Solen kan verkligen få en att må bra och vi här i norr behöver det! Jag hamna in på en repris av plus och såg reportaget av ägg, jag ska verkligen börja tänka på att köpa ägg från frigående ägg, helst kravodlat. Hönor ska tillgång till utevistelse. 

..Denna söndag ska jag spendera med lite tvättning, träna bodypump och söndagsmiddag hos mamma och pappa. 

Igår så bokade jag även en flygresa ner till sthlm och vidare ner till syrran i Skara nästa helg. Jag måste passa på att resa dit, nu när hon är tillgänglig där. Ack, så dyr resa det blev, där måste jag tänka på ekonomin och ta flyg + lite tåg. Tåg är ju iaf. miljövänligt. 

Eftermiddagen firade jag tillsammans med andra barn och föräldrar söta Tikva som fyllde 2 år! Tänk vad tiden går så fort…

 

Ha en fortsatt fin söndag, njut av ledigheten!

Ciao// Frida

En kommentar

  1. Linus

    Tycker inte du ska försöka vara så präktig och vurma för miljön i din blogg när det första man ser på din blogg är en gammal Saab som inte tillhör de bästa bilvalen man kan göra för miljön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>