Nattjobb, trasig bil och lite lite julstämning!

 

Hejsan finisar!

…Ja, då var det onsdag. Laddar denna dag för nattjobb ikväll och ännu en natt efter det. Men första natten är alltid så svår att ladda till, särskild om man är som mig och inte gillar nattjobb. Jag vill sova på nätterna och jobba på dagarna, tur att dessa är tillfälliga. Hoppas iaf att avdelningen är relativt lugn, men att jag ändå har att göra saker. 

Imorse åkte jag med min bil ännu en gång till verkstaden, för att vi misstänker oljeläckage och riktigt det, litet läckage var det minsann. – 2.500kr får jag betala för detta jobb nu då!!!! Rackarns bilar, jag blir så less på allt krångel…..gaah! Tacka vet jag cykel, för det mesta är det inga svåra problem med en cykel.

Igår kom det lite snö och så här ser det ut utanför mig idag. Hoppas det håller sig på minusgrader och kommer lite mer snö, för nu är jag så less på det mörka elände. Har även börjat julpynta så smått. Tvättat julgardiner och tagit fram ljusstakar. Snart får jag sjunga " jul jul strålande jul.."

Nu ska jag snart göra en god och matig soppa till middag. Därefter lite sömn igen och ladda. 

Ha en fortsatt fin dag. Ciao//Frida

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>