Lördag; julfest och linedance i action!

 Väcktes vid 8.30 av en lekfull kisse, som ville busa. Då var det lika bra att stiga upp, för att sova mer vad inte att tala om. Denna dag har jag fullt upp…snart kommer snäll pappa och ordnar det sista med belysningen i carporten. Så jag tog på mig vinterkläder och gick ut för tt skotta på gården, mycket snö som kommit nu och det är så fint här ute. 

Sedan blir det frukost och melodikrysset! Ett riktigt lördagsnöje. 

Igår hade vi julfest med finaste kollegorna på urologen, ca 15st men kul hade vi. Ett lagom stort gäng som åt gott, sjöng och lekte oss i genom kvällen. Än är vi inte för gamla för att leka lite…Det var skönt att få lift hem med kollega och var hemma strax efter 23-tiden. Tack allihopa som deltog i denna kväll! 

Idag sjunger jag "ja må han leva…." till två av mina underbara vänner, Anna och Frida. Ni fyller båda år idag och jag hoppas ni får en riktigt trevlig dag. Jag hoppas att jag kan komma till dig Anna idag för lite födelsedagsfika. Resten av dagen är det ett sista avsked av Burnin Heels linedance i form av julfest och därefter dans. Kommer sakna föreningen, men hoppas på en fortsättning nästa år, då blir det i ett studieförbund kanske. Men ikväll är det härligt umgänge och massor av dans som g’äller!!

Nu blir det frukost….Ha en fortsatt bra dag!

 

Ciao// systerfrida på G51

En kommentar

  1. Mats Edvardsson

    Jaa…katter är katter. Min gamla katt väckte mig klockan 0400. Då jag precis somnade om så kommer hon igen. Gick upp strax efter sex (klockan alltså) och då går kattf-n och lägger sig. Hustrun sover gott, märkte ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>