”Aldrig fel med glitter och glamour”

 

Hejsan mina kära läsare, vet ju inte hur många som läser min blogg men några är ni ju. Kul att dela med sig av söta och fina bilder tagna av min snygga kamera. Jag älskar att fota, men borde framkalla mer…

Idag var jag och sambon på Jula av alla ställen, inte så mycket glitter där kan ni tro, men vad fann jag där om inte en silver dataväska med rosa glitter mus! Min kära katt verkar tycka om den lika mycket som jag….bäst att hålla den väl förvarad :)  

Idag fick jag även kursinfo om att linedance kursen ska börja, men jag får vänta till 6:e mars. Något mer att längta till….

Ha en bra kväll….//systerfrida

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>