Mini Weekend

Tjena tjena!!

Första semesterveckan är igång och först nu på Torsdag är det sol och värme. Hoppas på bad i helgen, för idag ska det förberedas lite innan Finlandsveckan. Vi ska in till stan för att köpa nya lampor till min bil, växla pengar och annat tjafs. Sedan så blir det nog en sväng för att handla mat, ekar nästan tomt i kylskåpet.

Vi kom hem igår kväll från ljuvliga Jämtland, spenderat några dagar hos mina svärföräldrar och lämnat vår söta katt då hon inte kan åka med till Jakobstad. En sväng till återvinningen med massor av skrot, men även en riktig hederlig auktion var vi på. Mycket som vi absolut inte behöver, men däremellan hittade vi något intressant. Jag blev en hejare på att buda…fina efterrättstallrikar och en linneduk kom med hem. Sedan en fin 2 liters mjölkhämtare att hämta ”riktig” mjölk i. Vad hittar ni på idag??

 

Jag på auktion                  DSCF5650

 

 

DSCF5653                   DSCF5655

 

Ha en fin Torsdag./// syster Frida

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>