laddar för tjejmilen!

En bra start på denna Onsdag har det blivit. Fast jag blev ledig tog jag mig upp vid 8-tiden, på med träningskläderna och så blev det en löptur i skogen. Solen sken och med min spotifylista i öronen gick det som en dans. Jag laddar för tjejmilen nu!

Nu har jag tagit mig en härlig dusch och sitter med en kopp kaffe och god rågsmörgås, vad det blir sedan har jag ingen aning om!? Jag har ju plockat hallon här i trakten, kanske det är dags för en tur i blåbärsriset nu. Att lägga nyplockade blåbär och lägga i fil/gröt det är så underbart, att bara tänka: ” Dessa bär är en ren naturprodukt från skogen i Sävarberg”. Nyttig start på dagen blir det också! , så vad väntar ni på – Ut i skogen och plocka bär :)

ha en underbar dag mina läsare….

ciao// systerfrida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>