Urologi – är min grej :)

…..Jag har hört från några av er att de följer min blogg och att de väntar på nästa inlägg. Detta är så klart roligt och jag hoppas att min motivation för spännande intressanta inlägg kommer tillbaka. Jag ska göra ett nytt försök nu till hösten och lägga upp fräscha bilder.

 

Idag är det Måndag 9:e augusti och solen tittar fram, jag är långledig denna vecka efter en ganska hektisk jobbhelg…fullbelagd avdelning och många behöver hjälp med diverse saker. Tur jag har underbara arbetskompisar, vi hjälper varann så gott det går. Men hur blir det till hösten? alltså när allihopa har kommit tillbaka från sin semester? Ingen vet vilka uppdelningar de olika specialiteterna ska vara. En sak vet jag då att jag ska få gå urologkursen i höst…distanskurs i urologi, men jag kommer så klart att jobba ändå. Många av er kanske inte tycker att urologi låter så kul….men där hade ni fel! Allt från stor kirurgi till jourfall som njursten och hematuri, det är min specialitet :) fast denna sommar kan vi ta hand om många patientgrupper, gud vilken blandning vi har haft utöver urologiska sjukdomar. Bland annat övre gastro, kärloperationer och ibland även ortopedi.

Nä, nu ska jag ut i solen…ska hjälpa min syster att färga håret och kanske får hon förbättra min hårfärg också!

 

ha en super duper dag alla! // systerfrida

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>