Make a change

God kväll Torsdag!

Underbara dagar och kvällar vi har nu i Augusti, har precis varit ute i skogen och försökt plocka hallon men många av dem är inte mogen ännu. Fick mig ändå litegrann, så att jag kan lägga på frukostgröten imorgon bitti. Annars laddar jag upp för en härlig ledig helg i solens tecken…Kanske kan tipsa om att åka till café Göteborg imorgon kväll, där spelar bandet Riff Raff Ruff(coverband).

Sedan satsar vi på att bjuda hit mina föräldrar, för en kräftskiva och massa annat skoj. Måste satsa på att umgås allihopa nu, för syrran åker ner till Uppsala kommande vecka och sambon åker till Jämtland flera veckor.

- Själv har jag fått schemat för min kurs i Gbg och det ser riktigt intressant och kul ut! Tre nätter i början av september blir det på västkusten och på hotell! Jag laddar till tusen…. och till denna underbara låt av Carola:

” Make a change” - Det är aldrig för sent!

 

” Kram till er alla! ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>