”Glass och varma hallon”

10431986_1612431072365028_176755898_n

 

 

Hejsan svejsan i hallonbusken ;)

…varför börjar jag så undrar ni kanske? Jo, för att i dessa tider vill jag bara rensa alla dessa buskar med hallon. Fullt med stora och röda bär. Om jag har massor med hallon, så kan man ju slösa lite i vinter med dessa. Använda på gröten, göra smoothies eller varför inte varma hallon och vaniljglass….*mums* Kanske blir det till efterrätt ikväll?!

Har varit och hämtat sambon vid tåget nu på morgonen, som är nu här hemma i två hela dagar(!) Sedan väntar älgjakten i Jämtlandsskogarna…hoppas på bättre lycka denna höst. Solen skiner och snart ska jag bege mig till mitt hallonställe igen….sedan tar jag min cykel och trampar mig till ICA för att köpa plastburkar att frysa in härligheterna i.

Veckans tips: Vid frysning av bär. Strö ut bären på en bricka och sedan in i frysen till nästa dag, då har du sedan härliga så som i affären! Paketera sedan i valfria burkar.

 

Vi ses…/er systerfrida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>