Herrarnas.

Ja, det blir ju lätt mycket dammode i den här bloggen eftersom jag själv är dam (dam och dam. Det låter kanske lite fisförnämt. Men kvinna låter så pretentiöst, och tjej… är jag inte inte lite för gammal för att kallas för tjej? Nåväl). Men det ska det blir ändring på – låt mig presentera ”Men’s style for Holyday season”. Eller ”Sunday walk in the park”. Eller nåt. Det viktigaste är väl att det är på engelska…?

 

mens winter fashion

Klart varje man ska ha en jultröja! Googla på Christmas sweater. Vältra dig.
Bruna Dr Martins – trotjänare som finns på de flesta skobutiker.
Ikonisk vinterjacka från anrika engelska Gloverall – hittas på Grandpa (www.grandpa.se)
Halsduk från Acne. Dyr som stryk (1000 kr) men se det som en investering. (Har du väl köpt denna kommer du troligen inte köpa åtta stycken andra från H&M och Dressman.) – Finns på Kii.
Ryggsäcken Bob från Sandqvist. Svensk hederlig vara. Say no more. – Finns på Kii, men även på Grandpa för den som heller shoppar på nätet.

Apropå Grandpa. Kämpar du med julrimmen till klapparna så rekommenderar jag att du spanar in Grandpas instagram . Där bjuds det varje dag på ”Warehouse Phil´s Daily Christmas time rhyme”. Underbara små filmer! Spana in @grandpastore.

Skärmavbild 2014-12-19 kl. 11.01.08

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>