Nationella och internationella Umeå

Efter drygt 9 dagars existens i bloggvärlden är jag förvånad över hur statistiken ser ut. Antalet besökare blir fler och fler vilket är roligt.

I Sverige är det långt ifrån bara Umeåbor som surfar förbi bloggen. Totalt är det hela 89 städer med besökare registrerade från Malmö i syd till Kiruna i norr. Trodde när bloggen startade att det bara skulle vara folk från Umeå som besökte sidan. En annan rolig grej är de internationella besökarna. Hela 14 länder har registrerade besökare. Länderna är Sverige, Norge, Danmark, Finland, Italien, USA, Tyskland, Frankrike, England, Thailand, Australien, Spanien, Canade och ett okänt. De flesta länder har många registrerade besökare från flera olika städer. Ex. i USA är det besökare från 5 olika stater med en genomsnittlig tid som är högre än Sveriges. Det är väldigt roligt att det inte bara är de som ser matcherna som hittar hit. Verkar som att många människor med anknytning till Umeå försöker hålla sig uppdaterad vad som händer i stan. Roligt!

När det gäller hockeyn är det inte så värst roligt. Inte för mig i alla fall. Är fortfarande sjuk vilket är enormt tråkigt. Får ladda upp inför nästa veckas derby! I övrigt är det bara en Div 1 match idag. Övriga serier från J-20 till elitserien spelas det matcher.

Imorgon är det däremot Div 1 omgång. Vi åker upp till Kiruna. Björklöven tar emot Kalix. Asplöven har Luleå Rebels hemma och Piteå gör ett besök hos Clemens.

En väldigt viktig omgång för vår del för att behålla 4:e platsen. Står 1-1 i matcher mellan oss och Kiruna. Har inte pratat med Viktor men hoppas han kommer med en rapport från dagens träning och lite tankar inför morgondagen!

/ # 12

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.