Vinst nummer 2

Efter ett väldigt svagt avslut av bloggen 2010 har det nu blivit år 2011.

Nytt år, nya möjligheter.

I söndags startade fortsättningsserien med match mot Kalix. Vi för spelet matchen igenom och vinner rättvist med 6-3.

Ikväll spelades match nummer två och även där blev det seger mot Luleå Rebels borta. Slutresultat 5-7 efter en dålig första period trots det ledning med 1-2. I andra perioden lyfter vi oss lite och vinner med 3-2, sista perioden blir 2-2. Genom hela matchen är det blandat spel från vår sida, stundtals bra, stundtals dåligt med några onödiga mål som uppkommer genom våra misstag. Trots det vinner vi för vi är ett bättre lag även om vi inte visar det hela tiden. I övrigt en grinig match, där främst Luleå visar frustration, mycket gnäll på domaren, försök till trashtalk som lät ungefär som ett gäng årskurs 4 elever på en innebandyplan.

Matchens bästa spelare gick till Fredrik Sandström som tillsammans med Mackan och Forsa hade många bra byten. Mackan producerade som på Rundbladmanér   4 ass!

Nästa match är på Söndag, hemma mot Clemens 16.00.