Terttus sida

Vindelns kf

Kommunfullmäktige idag delades i roliga och mindre roliga ärenden. Kultur- och ungdomsstipendiaten presenteras på Pauls blogg. Nils Vilhelmsson nämnde att kultur och idrott är viktiga inslag för att locka folk till Vindeln. Till Årets by utnämndes Västomån. Grattis till alla!

Fullmäktiges möte handlade bl a dystra siffror p g a att kommunen krymper folkmässigt, om ingenting görs. Budgeten orsakare en hel diskussioner. Voteringsresulten visade klart för vilket block var och en hör till.

Nu sitter jag framför tv:n med stickningen och  bearbetar i mitt huvud de siffror, som dök upp idag.

/Sasu

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>