Terttus sida

Marknad i kulturlandskap

I Rödå anordnade byaföreningen en marknad. Så blev Sveriges Nationaldag firad genom att lyssna till Roffes orkester. Plantförsäljning, bakade bröd, hantverk av olika slag, pilslöjd (jag), gardiner (min syster) mm var utbudet på handelsbodarna.

Fågelsång var bakgrundsmusik i den mysiga miljön. Utsikten mot Vindelälven är manna för ögat: Vindelälvens betesmark på ängens kullar. Kossorna passar bra i denna miljö. Även rävarna lekte på skogskanten på morgonkvisten…

Ömsom sol ömsom regn….

//Sasu

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>