IT-mässa i Vindeln

Vi som är lite äldre, kan känna oss att leva som invandrare för vår tid. Internet med dess alla former för den yngre generationen är en självklar livsform. Utvecklingen av internets möjlighet sker i lavinartad fart. Åtminstone min hjärna vill inte ta emot alla nya uppfinningar. Jag klarar mig med det som jag håller på med: hemsida, bloggandet, surfandet och facebook, men i begränsad form.

Som företagare finns mycket att erövra kunder, om man är nog så smart att hitta de alla finesserna, som datakommunikationen ger möjligheter till.

I Vindeln var en IT-mässa i lördags. Många intressanta föreläsare delgav sina erfarenheter för publiken.

Nu vet jag lite mera om läsplattan, mobilen, surfplattan och först och främst om e-böcker. Annika Winning från Mina Bibliotek, delgav oss värdefull information.

T Janze pratade om sociala medier. Digitala närvaron omringar redan barn vid förseln. Facebook har blivit riktigt maktfaktor för många företag.

Tom Norrgård från Vindeln har sett möjligheter att ge ut sina dikter via You Tube. Även har han läst dikter i cd-skivan. Det är mycket fint sett att framställa dikter i kombination med musik och fågelsång.

Underbara Clara pratade runt temat Bloggar & Business. Annakarin Nyberg, forskare på universitetet, varvade sina erfarenheter  tillsammans med Clara. Många matnyttiga råd fick vi ta emot.

Malin Jakobsson hade sitt framträdande efter föreläsningar.

Jag tycker att mässan hade så hög prestation, att det var för få lyssnare som hade tagit tillfället och kommit till Torget i Vindeln.

Underbara Clara

Annakarin

T Janze

Tom Norrgård

//Sasu

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.