Musikkväll

Kyrkolokalen fylldes med sång till Guds ära i går kväll i Granö kyrka. Systrarna Inger och Susanne höll i trådarna under kvällen. Musikkvällen var anordnad för insamlingen till att rädda Granö kyrka. Det var rikligt med fikabröd.

 

DSCN4480

DSCN4481

Inger spelade även fiol…

”Våren – sommarens förspel, preludium av ljuvlig – komposition. Musik – begåvad klangfull är hela naturen människans gehör opus gåva att njuta utav. Musikvetenskapen ligger lågt inför naturens tonsättning, där kreaturen spelar ut sin roll. Inga noter är aktuella, melodin skapar sig själv. Tänk att som människa finna att med öronen vara en välbekant – Åhörare!” (Landningsbana 77 av Margareta Björhag)

//Sasu

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>