i himlen finns de änglar

Hemskt att vara singel?

Av , , Bli först att kommentera 2

Sitter här med mitt kvälls fika, ska snart gå och sova för jag ska jobba imorgon…

Tanken slog mig när jag fick frågan idag: vad saknar du mest som singel? Ja, vad saknar jag? Jag har ju allt, jag blir överöst med pussar och kramar av min dotter och de finns inte nåt som kan värma min själ som hennes kärlek. Jag har underbara vänner, jag har min familj. Nu säger jag inte att jag tänkt vara singel resten av livet, eller jag hoppas iaf inte på det, men om jag träffar nån så ska allt stämma med alla inblandade… Och skulle en ny inte komma överens med Amanda så skulle jag visa honom min dörr. Hon är viktigast.

Snart är denna sommaren över också, tiden går så himla fort, jag hinner inte med. Kanske håller på bli gammal! ;) Men snart är de dax för alla jänkare att rulla in på vinter förvaringen, då blir de tomt på vägarna… Tycker de är så himla mysigt att sitta nånstans och höra mullret och se en fin jänkare komma rullande förbi, fast de är ju klart, inget slår ju känslan att sitta i en stor jänkare bakom ratten och glida omkring. går ju bra och åka oxå, men de är en annan känsla att köra dem. Fast än är de några bilträffar kvar ;)

Nä, nu är de väl dax för gammtanten och borsta löständerna och dra sig till sängen :P

bloggNån som är les på mammas pussande!

 

 

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , Bli först att kommentera 1

Tänkte ge mig på att börja blogga igen, får se hur det går nu när jag har en liten som kräver rätt mycket uppmärksamhet också :)

Iaf här har ni mig! En glad 30 åring som försöker njuta av livet så gott det går, livet går alltid upp och ner, men man måste försöka se allt de positiva i allt :) Förgyller mina dagar genom att se min dotter skratta, annars så är de aldrig fel med en mullande V8a heller ;)  Jobbar inom omsorgen, och trivs med att vara med människor. Jag har genom gått en gastric bypass operation i oktober 2011 och gått ner mycket i vikt, men kommit av mig med träning efter en jobbig graviditet och en jobbig tid efteråt. Men hoppas att jag snart kan ta itu med de, iaf de veckor som dottern är hos sin pappa (vi har gemensam vårdnad så hon bor varannan vecka).

 

Bli först att kommentera