Så, nästa steg…

Sally kan nu också ta några steg, utan stöd… Hon går helst mellan bordet och soffan, och gå-vagnen är roligast, men då håller hon ju i sig. Igår när jag kom hem försökte hon gå emot mig, till dörren, men kom två-tre steg. (Bättre än ingenting) Nu når hon även upp till diskbänken, så de gäller att rensa hela tiden.


De är roligt att vara ute också. Dra upp mina plantor är absolut roligast, men de ser ut att överleva ändå.

Så är det ju mors dag imorgon också. (Min första mors dag, som mamma själv) Jag sa på skämt till Anders att jag ville ha två cd-skivor och någon dag senare frågade han: "-Och vad vill du ha av Sally på mors dag då?" …han hade alltså inte lyssnat ett dugg…

Jaja… Jag kommer förmodligen att ha glömt bort de till imorgon i alla fall, så jag tänkte ladda upp en bild till min mamma:


Jag och Sally hittade Linljekonvaljer i diken på väg hem från huset i veckan, så jag lekte lite med kameran. (Mamma brukar ju alltid få såna av pappa när hon fyller år, 12:e juni) Har aldrig egentligen tänkt på hur de ser ut, förrän nu…

Så, Glad mors dag, mamma!

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Tack så mycket, jag älskar ju liljekonvaljer och dom luktar så gott, men är som bekant, mycket giftiga(så ta då inte in dom så Sally kommer åt att dricka ur vattnet), men visst är dom fina?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>