En primadonna

Jag tror att Sally är en sån. Jag började fundera över Halloween i veckan och trodde så klart att det var nu i helgen. Men det är på onsdag. Jag köpte en liten spaghettipumpa igår, så jag och Sally skulle ha något att göa efter dagis, och här är resultatet.

Har en likadan karaff som päronen, fast vår är det hål i botten i ett hörn, så man kan ju inte ha något flytande i, men M fungerar också. Den är väl också lite Halloweenig… Men ska man då klä ut sig? Ja, alltså inte jag… Kom på att Melissa ju köpt en 50-tals klänning till Sally, så nu på morgonen har vi provat den.

Jag tror den fick godkänt, för nu vägrar hon ta av sig den. Det var ålder 3-4 på den dock, men jag tycker nog inte att det syns… Bra eller dåligt…

Puss!

Spana in den vänstra foten säger jag bara… Hur har hon lärt sig det där?! Jag är oskyldig vet jag…! Hon tar nu sina varv med dockvagnen, med kaninen i och två väskor hängande på sidorna, och så fram till spegeln för att spana in sig. Det har  hon nu gjort i en halvtimme snart. Får se om det blir någe "trick or treat" på onsdag… För då flyger vi ju till Umeå…

Hon fick förrsten en Mimmi pigg lampa förra veckan.

Jaja, de var allt för idag. Får se om jag slita Sally från spegeln med lite varmkorv som muta…

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Japp, lik mormor ut i fingerspetsarna, hehe, eller det kanske var elakt. Hon ser ut som en prinsessa så hon lär då inte skrämma någon, precis. Sen har hon ett par mimmi tofflor som väntar här, då ni kommer.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-10-27 12:03)
    På Halloween måste man väl inte skrämmas? Man måste ju bara busa om man inte får godis…
    Hon är lite lik sin morfar också, som vill ha halsduk jämt… =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.