den vogue bloggen

Obefläckade och Luxe, Bäst Klädda Bröllops Gästklädsel Av Reiss

Av , , Bli först att kommentera 0

Effortless

Du kan lika bra posta en länk till den här funktionen på din bröllopswebbplats Q & A för varje enskild gäst som frågar ”vad ska jag ha på ditt bröllop ?!” eftersom vi har det ultimata svaret! Alla gäster som vänder sig till ”bästa klädda” superlativa behoven ser inte längre ut än den senaste avslappnade och lyxiga Occasion Wear-serien från Reiss.

Snabb, elegant, skräddarsydd och sexig – Reisss bröllopsbutik har klänningar och skiljer sig för det här moderna ögonblicket. I klädavdelningen draper fräscha veck i den här midjan Alicia, och kryddig Ostia (i en läcker varm muskatmosa) över en axel och lägger till intrig till den andra.

Coola, sexiga toppar fyller kollektionen med tidlösa veckade kjolar och skräddarsydda byxor. Den breda benen Mea jumpsuit är den häftiga, coola flickan som du kan erbjuda till din bästa dam eller hej, kanske din egen repetitionsmiddag outfit (den kommer i vitvit!)

Den avslappnade och artful samlingen har klänningar till dina brudtärna, gäster, tillbehör och – trummorulle – de dapper herrarna går med i festen. Låt oss inte glömma de här snygga sandalerna, du kommer att träna alla bröllopsäsonger, vårt val? Medea Cross-front Sandaler i mönstrad svart.

Vi kan inte låta bli att fylla vår vagn på lager och skiljer till att skapa en hel bröllopsäsong garderob – det kommer att bli en lång en i år!

Från Reiss

Du hittar ett starkt fokus på enkelhet i våra samlingar vid Reiss den här säsongen. Särskilt i vår Occasion Wear-kollektion, med konstgjord draperad detaljering – på ett klassiskt sätt – som upprätthåller en övergripande polerad estetik medan du känner dig lite mer avslappnad.

Blush nyanser har prioritet som de nya neutralerna under hela säsongen. Vi har också fokuserat på dusky nyanser, målarfärger och high-shine metallics som ett oväntat utseende i vår sommarredigering.

Brettben silhuetter och wrap-front mönster är ett alternativ men modernt ta på styling för att betona samlingen är lätt-luxuös estetik för årstiderna viktiga bröllopshändelser.

Bli först att kommentera
Etiketter:

För Designer Donna Ricco är Milwaukee i mode igen

Av , , Bli först att kommentera 0

2018_Donna_Ricco_announcement_053A_lr

Donna Ricco, den antecknade modedesignern, återvänder hem. Mer specifikt kommer Ricco tillbaka till Milwaukee – åtminstone regelbundet – till hennes alma mater, Mount Mary University, där hon kommer att fungera som en chef i modeavdelningen. Den nya positionen kommer att ha hennes lärar- och mentorstudenter intresserade av att driva karriärer på mode.

Riccos kreativitet och passion för konst och mode började i ung ålder. Under hela sin barndom påminner Ricco om att utforska sin kreativitet – att söka konstklasser i skolan. Inskrivning i finsk kunskapsprogram på UWM säger Ricco att hon älskade att lära sig om teckning, grafisk design och målning. Hon älskade också att sy, men längtade efter att kombinera hennes växande intressen. ”Jag insåg att jag kanske skulle kunna kombinera mina två kärlek”, säger Ricco.

Så, efter två år på UWM, överförde hon till modedesignprogrammet på Mount Mary, ett beslut som formade sin professionella karriär, fastän hon inte visste det vid den tiden. ”Jag insåg inte vad jag ville på den tiden. Som en lokal tjej trodde jag, ja, kanske har jag en klädbutik och kläder för människor här i Milwaukee. Jag hade inga planer på att gå. ”

Exponeringen hon fick vid Mt. Mary till yrkesverksamma inom modehubs som New York uppmuntrade henne att expandera hennes horisonter. När hon reste till New York för att få en utmärkelse för en nationell designkonkurrens, omfattade Ricco möjligheten att planera intervjuer med designers. Hon återvände till Milwaukee med sina sevärdheter i New York.

Att börja klädföretaget kom dock bara genom det bekanta receptet av entreprenörsanda, talang och lite tur. Riccos kusin ägde ett konstgalleri i New York, säger hon, och han skulle bjuda henne till öppningar. Hon skulle bära sina egna klänningar till evenemangen och pikade på galleriets kunder, som skulle fråga om sina klänningar. Ricco erkänner ”det var serendipitöst att jag kunde främja min talang genom att bära den.”

Det finns dock ingen ersättning för hårt arbete. ”Det är mer än bara en idé. Du kan ha en bra idé”, säger Ricco, men entreprenörskap kräver ”förmågan att sätta tid och ansträngning och motståndskraft att göra det genom tiderna av misslyckande”.

Bli först att kommentera
Etiketter:

Hur man bär de 5 hetaste promtrenderna i år

Av , , Bli först att kommentera 0

26013_DarkWash_FGilla tålmodigt att förbereda sig för den senaste droppen eller de bästa platserna för den första visning av [sätt in namnet på filialfranchise du är besatt av], det är aldrig för tidigt att börja planera för prom – speciellt när det gäller din skull. Om du njuter av den sista blowout-kvällen med din rid-eller-dö, gör du perfekt för ditt par med ditt datum (för det profesh fotoet och så många selfies) eller du dör för att göra din käftande solo ingången, du kommer absolut att döda den på festivalen med kombinationen av dina styling talanger och en klänning (eller skiljer eller ens en byxesilhouette) från La Femme. Den formella kläddesignern har den senaste, bästa och chicaste rippade-från-röda mattan som pratar med din signaturstil, oavsett om du är döende för att ta ditt beprövade blick uppåt (eller 1000) eller spela med en ny trend och gör det själv. En bonus: Du kan till och med ta några prom look-element genom sommaren till första terminen nästa år. Ta en titt.

Krossad sammet

Vinterens största mani håller sig rätt på att gå igenom våren med glänsande krossade sammetrockar, men ljusas upp och mjukas för säsongen. Prova en slinky glid i en vacker vin nyans och kasta den tillbaka till 90-talet med en choker, extrema sidopartade naturliga vågor och sneakers eller spetsiga stövlar om du känner dig extra nostalgisk. (Annars kan du inte gå fel med ett par plattformsandaler.) Eller välj högglans med en guldblommig kjolklänning med en strapless sammetsko som skriker för en regal updo med en förgylld hårpinne eller ett huvudband passar för en QUEEN.

utsmyckningar

Titta på den bäst klädda röda mattan och tjäna allt glittret. Oavsett om det är glamorösa paljetter, Deco-pärlor, utsökt broderi eller skimrande kristall (eller en kombination). Gå underdimensionerade med förbättringar, som eleganta örhängen, klackar med känsliga band och en minimal koppling, så alla ögon är på den fantastiska kappan – och du.

Käke-droppbackar

Gör din utgång lika dramatisk som din entré med en fascinerande tillbaka detalj på din klänning. Ett kristallklart gitterverk, en slinky bana av banden ovanpå en utskjuten djupdumpning eller strömlinjeformade kryssningar gör dina spinn på dansgolvet som är mycket mer hypnotiserande. Bär ditt hår i en topp knut eller hög ponny (eller få det kort ”har du tänkt på) och accessorize med en koppling för att inte avbryta linjerna. Avsluta med ett förgyllt eller kristallkvistat klipp eller ännu bättre, en tiara i ditt hår.

Prom Separates

Om du känner dig lite mer äventyrlig när det gäller din prom outfit, prova ett tvåsittigt utseende, som en lacy halter-skörd och en flödande A-linjeskjorta eller gå högglans i en spets och sequin illusionstopp och en ruffled tulle ball kappa kjol. Du kan också leka med dina tillbehör också – lager av ringar och armband och utsmyckade gnistrande klackar. Välj frisyr som känns mest för dig: en vridig toppknut, naturliga vågor, invecklad flätning … bara låt din personlighet skina igenom. Den bästa delen om ett tvådelat utseende: Du kan bära var för sig med mer avslappnade bitar i din garderob, som att balsa kjolen kjolar med en storleksanpassad hoodie eller grafisk T-shirt gör en rolig streetwear-coola estetiska långt efter att prom är över .

Dressy Denim

Ja, du kan bära denim till prom – om du gör det på rätt sätt. En mörkblå tvätt skapar den perfekta formen och volymen för en ruffad topp- och sjöjungfrussilhouette, speciellt när broderad i vackra floraler. Eller en blommigbroderad illusionstopp lyfter det robusta tyget. Känn dig fri att leka med färg, som en djärv tofs örhänge eller ögonpanna ädelstenar och en ljus häl och koppling. Den avslappnade atmosfären ger dig också möjligheten att leka med naturliga frisyrer och mjuka tousled vågor.

Bli först att kommentera
Etiketter:
Kategorier
Arkiv
Relaterad
RSS Nytt från vk.se