den vogue bloggen

Hur man bär de 5 hetaste promtrenderna i år

Av , , Bli först att kommentera 0

26013_DarkWash_FGilla tålmodigt att förbereda sig för den senaste droppen eller de bästa platserna för den första visning av [sätt in namnet på filialfranchise du är besatt av], det är aldrig för tidigt att börja planera för prom – speciellt när det gäller din skull. Om du njuter av den sista blowout-kvällen med din rid-eller-dö, gör du perfekt för ditt par med ditt datum (för det profesh fotoet och så många selfies) eller du dör för att göra din käftande solo ingången, du kommer absolut att döda den på festivalen med kombinationen av dina styling talanger och en klänning (eller skiljer eller ens en byxesilhouette) från La Femme. Den formella kläddesignern har den senaste, bästa och chicaste rippade-från-röda mattan som pratar med din signaturstil, oavsett om du är döende för att ta ditt beprövade blick uppåt (eller 1000) eller spela med en ny trend och gör det själv. En bonus: Du kan till och med ta några prom look-element genom sommaren till första terminen nästa år. Ta en titt.

Krossad sammet

Vinterens största mani håller sig rätt på att gå igenom våren med glänsande krossade sammetrockar, men ljusas upp och mjukas för säsongen. Prova en slinky glid i en vacker vin nyans och kasta den tillbaka till 90-talet med en choker, extrema sidopartade naturliga vågor och sneakers eller spetsiga stövlar om du känner dig extra nostalgisk. (Annars kan du inte gå fel med ett par plattformsandaler.) Eller välj högglans med en guldblommig kjolklänning med en strapless sammetsko som skriker för en regal updo med en förgylld hårpinne eller ett huvudband passar för en QUEEN.

utsmyckningar

Titta på den bäst klädda röda mattan och tjäna allt glittret. Oavsett om det är glamorösa paljetter, Deco-pärlor, utsökt broderi eller skimrande kristall (eller en kombination). Gå underdimensionerade med förbättringar, som eleganta örhängen, klackar med känsliga band och en minimal koppling, så alla ögon är på den fantastiska kappan – och du.

Käke-droppbackar

Gör din utgång lika dramatisk som din entré med en fascinerande tillbaka detalj på din klänning. Ett kristallklart gitterverk, en slinky bana av banden ovanpå en utskjuten djupdumpning eller strömlinjeformade kryssningar gör dina spinn på dansgolvet som är mycket mer hypnotiserande. Bär ditt hår i en topp knut eller hög ponny (eller få det kort ”har du tänkt på) och accessorize med en koppling för att inte avbryta linjerna. Avsluta med ett förgyllt eller kristallkvistat klipp eller ännu bättre, en tiara i ditt hår.

Prom Separates

Om du känner dig lite mer äventyrlig när det gäller din prom outfit, prova ett tvåsittigt utseende, som en lacy halter-skörd och en flödande A-linjeskjorta eller gå högglans i en spets och sequin illusionstopp och en ruffled tulle ball kappa kjol. Du kan också leka med dina tillbehör också – lager av ringar och armband och utsmyckade gnistrande klackar. Välj frisyr som känns mest för dig: en vridig toppknut, naturliga vågor, invecklad flätning … bara låt din personlighet skina igenom. Den bästa delen om ett tvådelat utseende: Du kan bära var för sig med mer avslappnade bitar i din garderob, som att balsa kjolen kjolar med en storleksanpassad hoodie eller grafisk T-shirt gör en rolig streetwear-coola estetiska långt efter att prom är över .

Dressy Denim

Ja, du kan bära denim till prom – om du gör det på rätt sätt. En mörkblå tvätt skapar den perfekta formen och volymen för en ruffad topp- och sjöjungfrussilhouette, speciellt när broderad i vackra floraler. Eller en blommigbroderad illusionstopp lyfter det robusta tyget. Känn dig fri att leka med färg, som en djärv tofs örhänge eller ögonpanna ädelstenar och en ljus häl och koppling. Den avslappnade atmosfären ger dig också möjligheten att leka med naturliga frisyrer och mjuka tousled vågor.

Bli först att kommentera
Etiketter:
Kategorier
Arkiv
Relaterad
RSS Nytt från vk.se