The way I see it

Norrmejerier, detta är störande!

Har en mjölkförpackning med förpackningsdatum den 4 januari. På baksidan efterlyser Norrmejerier intressenter till en tävling som är utlyst 3-23 december.

Jaha? Och när är det dags att sluta annonsera om den tävlingen, tycker ni?

FYI: Lämpligt datum vore senast den dag då förpackningsdagens datum är densamma som sista tävlingsdag.

——–

Okej, kanske inte det viktigaste i världen, men jag känner mig berättigad att klaga eftersom det inte är första gången jag märkt att Norrmejerier tycker om att fortsätta publicera saker där datumet redan gått ut.
Förhoppningsvis gäller inte detta även deras mejerivaror 😉

En kommentar

  1. Hanna Widding

    Hej Ceralia!
    Såg ditt blogginlägg och tänkte att jag skulle förklara lite varför det i bland är svårt att tajma in datum på tävlingar och aktiviteter till mjölkpanelerna vi har på våra förpackningar. Det är nämligen en hel del faktorer som ska synkas och många aktiviteter planeras ganska långt i förväg och då kan det vara svårt att beräkna hur mycket förpackningsmaterial som kommer att gå åt under just den tiden t.ex. en tävling ska rulla. Det är ju viktigt att vi inte helt står utan material. Sen har vi som policy att göra vad vi kan för att värna om miljön och undvika onödiga kostnader, så därför försöker vi att inte slänga material i onödan, även om det i bland innebär att en tävling kan hinna gå ut eller något annat som hinner bli lite inaktuellt.

    Men vi har förståelse för att det kan vara lite irriterande för er konsumenter så vi tar åt oss din kommentar och försöker bättra oss framöver.

    Hälsningar Hanna Widding

    Product Manager Norrmejerier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.