The way I see it

Dåliga beteenden är till för att ändras.

Den unga kvinna som en gång i tiden absolut älskade effektiva dagar – vad hände med henne? Förvisso har dagen inte varit en latdag direkt, men saknar det här med att komma igång direkt på morgonen och vara riktigt effektiv och duktig fram till lunch åtminstone.

Genom att komma igång på morgonen brukar dagen mer eller mindre automatiskt fortsätta med en massa energi och att man får så oerhört mycket gjort.

Har skrivit en del i dag. Det låter kanske inte så märkvärdigt, men att skriva för mig är en terapi för själ och hjärna – något jag verkligen saknat i mitt liv. Nu har min längtan efter att skriva mer sakta men säkert börjat återkomma, så jag hoppas innerligt att jag får utlopp för en hel del saknad och frustrationer genom att skriva tills fingertopparna g(/b)löder, bildligt eller bokstavligt spelar mig ingen roll.

Har gjort upp veckans schema för mig själv. Skalat bort en massa onödiga saker jag tidigare lagt upp för att åtminstone ge mig själv en chans att klara av att genomföra sakerna inom någorlunda tid.

Det tror jag är en ytterligare sak till varför jag är så seg på morgnarna nu för tiden. Jag har så många saker att ta itu med under varje dag att jag stressar mig själv för mycket och därmed blir passiv.
Inte bra. Tur att dåliga beteenden finns till för att ändras.

Om man bortser från hals- och magont och snuvighet ser jag framemot nästa vecka som inleds redan i morgon. Har ett möte på måndag och två på tisdag. Avskyr förvisso allt innan jag fått tummen ur och faktiskt begett mig iväg, men å andra sidan älskar jag att prata med människor, så det tenderar jämna ut sig tillslut.

Ha nu en riktigt skön söndagkväll och sov ordentligt i natt, en långa vecka ligger framför oss. Förhoppningsvis tar vi oss igenom även denna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.