-Fangirl-

-

07/08-13

Av , , Bli först att kommentera 0

Kom ihåg dagen 07/08-13 då jag träffade Alex Jafarzadeh, så sjukt overkligt var det!
Jag var 6-7 timmar före vid staketet med några Saades och Lisa.En som vi blev kompis med sa ”Där är ju Alex”  och hela jag stelnade och började skaka när jag såg honom.Han stod i grå one piece-hoodie & shorts plus en svart keps. Lisa sprang fram medans jag frös fast. Hon pekade mot mig och sa ”Där har du ditt största fan” han sa ”Är det Tilda?” Lisa nickade, och han gick emot mig, så många känslor sattes igång inom mig, jag skakade som fan, och drog upp huvtröjan, såg hans fotsteg bakom mig, ställde mig upp, han log och kramades lääänge. Lisa gick och hämta våra ”snabbt köpta” presenter.Han sa tack, tog och krama mig igen…Sen försvann han bakom scenen och jag stod och fangirla med Saades och Lisa. Bara en massa stamm kom ut ur min mun. Inget ”riktigt ord”..Sen gick Alex ut på scen, jag ställde mig upp och såg hur han dansa.Omg! Eric Saade testade micen och Saade fansen brevid mig skrek. Vi va där 6-7 timmar innan som sagt, så det var inte jättemånga som var på plats! Alex log mot mig och dansa, Lisa skrek på Edin, sen kom min Saade-galna kompis Addidas som vi

va med under hela konserten, jag var så jävla glad. Alla hade ”Your heart is our home”-skyltar till Eric, men jag hade kluddat dit ”Alex your heart is my home” och han såg plus den andra skylten jag inte har texten i minnet och Alex log och vi hade en massa ögonkontakt.

Efter konserten följde Jag, Lisa, Addidas efter Alex och plötsligt var vi utanför deras lounge (Eric saades) men där inne var Alex , det var det ända som var i min tanke. Edin kom då o då och fangirling-mode aktiverat!

Vi tryckte upp Addidas Eric tröja och min skiva i basistens famn.Edin Jusuframic och Alex Jafarzadeh kom ut med dem.Jag sprang direkt till Alex..Det var bara Jag,Lisa,Addidas där så, vi fick mest uppmärksamhet…hehe

Jag fick kramas, kyssa han på halsen plus en massa mer, la inte in alla detaljer, som när vi följde efter honom till lounge! Alex var såå gosig!

Fick lite utav hans redbull, och jag har burken kvar, som minne.

Det är han som är mitten utav min header som jag strax laddar upp!

IMG_20130808_123333 IMG_20130807_134918 (1)

Bli först att kommentera

Kim Cesarion

Av , , Bli först att kommentera 0

Har tänkt på att jag ändå bara skriver om killar, men hallå? YOLO och ja, det kommer vanliga inlägg så småning om…

Kim Cesarion är min favorit inom musik, han ser bra ut, sjunger obeskrivligt bra, och dessutom startade
jag hans första fanpage på instagram kimcesarionfaans och skrivit med honom. Mihhihih helt overkligt mina vänner!

Kim började jag gilla för ungifär 10 veckor sedan, lyssnade på honom på Spotify, sen började det hända saker. Jag blev hans ”Die hard kimozabe” 

 

1044606_10153226183295212_1593676175_n

Bli först att kommentera

Justin Timberlake!!!!

Av , , Bli först att kommentera 0

Har spelat spelat och spelat ”Cry me a river” och texten fastnar dirre
Skönt flow och riktigt gooo låt!!!!

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar