Tjalle tvärvigg

Synd att inte klaga !!

Mycket skitlukt på Kronoparken tycker de känsliga.

Av , , Bli först att kommentera 4

Boende på Kronoparken är irriterade på den ovanligt kraftiga stanken den senaste tiden. Lukten kommer från svingödsel på Forslundagymnasiets vallodling. Ja så är det och detta ska de vara nöjda med på Kronoparken, doften av ekologisk odling.Naturlig mat , detta är vi van på landsbygden men tyvärr glömt av stadsbor.

Enbart naturliga dofter som borgar för naturliga och hållbara livsmedel, och så farligt luktar det inte . Som en dag på jobbet bara ,för oss som föder er i stan.

Bli först att kommentera

Andreas Lundgren tar i !!

Av , , Bli först att kommentera 8

Hur kan man kalla sina politiker kollegor på detta sätt, oavsett vilket part de tillhör får man inte kalla dom för kokobello.Jag tycker heller inte om SD men är såpass civiliserad och kallar ingen detta ändå . Sandlådefasoner från ett jagat parti, SD flåsar S i nacken tyvärr. Men detta ger bara SD fler röster

kokobello = dum i huvet, knäpp.

Bli först att kommentera

Jag råkade ut för rasister idag !!

Av , , Bli först att kommentera 8

Jag var och köpte mig en Hamburgare på Circle K Öst på stan.
Och satt och åt denna på min motorhuv när 2 st unga nyanlända kom förbi och slängde en påse från Max med två tomflaskor och annat skräp i diket. När jag kommenterade att de skulle ta upp detta och kasta i soptunnan blev jag kallad ,DJÄVLA SVENSKDJÄVEL !! på knackig svenska. Blir då väldigt förvånad , varför denna aggression . Jag har företag och anställt flera nyanlända och även hjälpt andra att få jobb i andra företag. Varför gör man så när vi tagit emot dessa människor.

Bli först att kommentera

Liberalerna vi ge bort 15 Miljarder till EU

Av , , Bli först att kommentera 6

Liberalerna vi ge bort 15 Miljarder till EU,och Peder W klagar på utjämningssystemet mellan rika och fattiga kommuner.
Blir då intressant och se om han kommenterar detta i sin blogg.
Borde ju bli billigare efter Brexit ,men många runt köttgrytorna i Bryssel

Liberalernas Karin Karlsbro är den enda parlamentariker som Aftonbladet har varit i kontakt med som anser att Sverige bör betala mer om Storbritannien lämnar EU.
– Brexit kommer att påverka medlemsavgiften. Alla länder måste acceptera en höjning. Vi är beredda på att det kan komma att kosta mer, säger hon.

Bli först att kommentera

S jagas av SD

Av , , Bli först att kommentera 13

Nu borde det gå upp för S och MP vad de ställt till med, SD flåsar dom i nacken och det är nog först nu de fattar varför.
Under fyra års tid tjabblade bara S regeringen om SD och gjorde allt de kunde för att hålla dom utanför, sen slog de sig ihop med C och L ,bara för att hålla S ”stången” . Och det kan väl varenda normal person räkna ut hur det skulle gå. Givetvis lämnade många på båda sidor och i protest gå över till SD sidan. Jag gick ur som aktiv medlem i C och hamnade i ett ytterlighets part ,dock inte SD. Hade politiken tagit med SD i samtal och så vidare så hade de givetvis inte haft den position de har idag. Eller att S regeringen bara lagt fokus på att verkligen bry sig om problemen i Sverige och framför allt tagit arslet ur vagn och gjort nåt vettigt hade även då SD sjunkit i popularitet

Bli först att kommentera

Fridolin och demokratin

Av , , Bli först att kommentera 5

Gustav Fridolin ondgör sig över S ,att de bara bara fokuserar på opinionssiffror och följer populistiska strömningar. Att följa sina väljare ,det käre Fridolin detta är Demokrati. Går ett parti mot sina väljare ,det är inte demokrati. Har vi en regering som bara går sin egen väg blir det snart en diktatur.

Bli först att kommentera

Nu får det vara nog MP

Av , , Bli först att kommentera 5

Nu kommer snart Köttmotboken, nu vill MP införa att staten har kontroll genom ransonering vad vi ska äta.Klimatdiktaruren är här.Demokratin nedmonteras i allt snabbare takt.

En kött- och mejeriranson per person och år, mer växtbaserade livsmedel – och kraftigt minskat matsvinn.

Under torsdagen antog deltagarna på klimatmötet i Köpenhamn en deklaration för att få människor att äta mer klimatsmart.
– Större mängd vegetariskt och mindre matsvinn kommer minska vår klimatbelastning, säger miljö- och klimatborgarrådet Katarina Luhr (MP) i en kommentar.

Bli först att kommentera

Peder och utjämningssystemet

Av , , Bli först att kommentera 6

Ja Peder W L tycker inte om det nya utjämningssystemet, var och en är ju sig närmast som det heter. Drabbar visst Umeå ständiga tillväxt, och utan tillväxt havererar ju ”korthuset” politikerna byggt upp. Men tittar man på de orter som behöver detta ,de har negativ tillväxt. Och även L propagerar ju för att hela Sverige ska leva. Problemet är ju att Umeå levt över sina tillgångar och detta har ju även Peder W tagit upp i sina interpellationer .Så om bara Umeå bromsar sin tillväxt lite så kan ju även de fattigare kommunerna överleva. Vill minnas att även L förespråkar jämlikhet i samhället. Men politiker gnyr när det drabbar dom själva. Kanske man kan dra ner lite Umeås administration lite .

Bli först att kommentera

S ”samarbete” med SD

Av , , Bli först att kommentera 13

Regeringens förslag om mer pengar till det kommunala utjämningssystemet har numera stöd av en majoritet i riksdagen.
Det står klart efter att även Sverigedemokraterna valt att ställa sig bakom förslaget, rapporterar Ekot. Men,men då kan man säga att S samarbetar med SD, så säger ju S när andra får stöd från SD . Hur gör nu S är frågan, måste de då vända och tycka tvärs emot ,haha

Bli först att kommentera

Jag tror på klimatförändringar

Av , , Bli först att kommentera 8

Jag är nu övertygad om klimatförändringarna, temperaturerna har gått upp och ner i alla tider och isar har smält kontinuerligt sen senaste istiden. Så detta tror jag på, men mer tveksam på orsakerna.Värre problem är nog miljöproblemen.

Bli först att kommentera