Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Rånad idag på stan !!

Idag när jag var på stan blev jag RÅNAD.
Men vet signalementet det står skrivet Pump nr 6 på förövaren.
Tror Pump 6 är i maskopi med staten.

2 kommentarer

  1. Brorson

    Sedan miljöpartisten Alice-Bah Kuhnke tog över kulturdepartementet, som ansvarar för bl.a. media och i synnerhet den skattefinansierade statstelevisionen, har ren censur införts. Man får ha olika åsikter om HUR klimatmålen ska nås (men riskerar brunsmetning och rasiststämpel, om man säger att det ska ske med ny kärnkraft). Kritiska röster, som ifrågasätter OM klimatmålen öht måste nås eller ens kan nås, släpps inte fram.

    Alla forskare är ju eniga, påstås det – och att de är eniga vet lilla Greta och miljoner ungdomar, som inte ens har uppnått rösträttsåldern. Men faktum är att den forskare, som vågar avslöja klimatbluffen. , riskerar indragna anslag till sin egen akademi, och tystas därför effektivt av sina anslagshungrande, kollegor. Med nyköpt villa i högprisområdet i universitetets närhet tar man inga risker med framtida karriär och inkomst. Professorn, som har hyllats som klimatorakel, visar sig vara växtodlingsagronom, som fått en tjänst som professor i ”miljövetenskap” vid Stockholms universitet.

    Han är varken miljövetare eller klimatexpert. Jag vill inte förringa växtodlingsagronomers kunskap, men när akademiker går utanför sitt eget kompetensområde, vet de inte mer än vilken kunnig amatör som helst, exempelvis undertecknad. Det finns ingen akademisk forskning som är speciellt inriktad på långvariga klimatförändringar – ett område som borde kallas klimathistoria. För att studera detta ämne på akademisk nivå torde krävas gedigna kunskaper i både historia, historievetenskaplig metodik, arkeologi och naturvetenskap med inriktning på väderfenomen.

    Hur lilla Greta kan veta att forskarna är eniga är en gåta. Trots att ämnet klimathistoria ännu inte finns, finns tusentals artiklar i ämnet, skrivna av forskare i angränsande områden. Enbart en genomgång av allting som har skrivits i ämnet i vetenskapliga tidskrifter vore i sig ett jättestort forskningsområde som skulle ta flera år att undersöka. Hur har Greta haft tid med det, så ung som hon är? En del försök har dock gjorts av forskarutbildade personer, och de har kommit till förbluffande resultat. Vi befinner oss kanske i slutet av en global köldperiod, som har varat under flera hundra år.

    Själv hajade jag till, när jag läste kyrkohistoria och upptäckte att den sista biskopen på Grönland, som var ett eget stift under medeltiden, vistades i Sverige som ”klimatflykting” under Gustav Vasas tid. Hela den grönländska befolkningen, utom de få som lyckades rädda sig till Europa, hade dött ut. Sädesslagen, som man odlade, hann inte mogna under de korta och allt kallare somrarna. Och ändå ligger södra Grönland på samma breddgrad som Stockholm. Eskimåerna, som inte var jordbrukare utan säljägare, kom senare.

    Liknande vittnesbörd, om en borttynande bondebefolkning, finns i det arkeologiska materialet från Norrlands inland. Den samiska befolkningen torde ha fått sin största utbredning under senmedeltiden och framåt tills det samiska området delades upp mellan konungarikena Sverige och Danmark-Norge. Ur eskimåernas och samernas synpunkt var den globala nedkylningen naturligtvis ingen klimatförsämring. De hade en livsstil, som var anpassad till en natur, där konventionellt jordbruk inte är lönsamt.

    Jag har läst en bok av en dansk forskare, expert på kosmisk strålning från yttre rymden, som fått sina forskningsanslag strypta, när han ifrågasatt koldioxid-hypotesen och lanserat förändringar i den kosmiska strålningen som en alternativ förklaring till klimatförändringarna på jorden. Till sin glädje hade han upptäckt att han inte var ensam. Tyska arkeologer hade upptäckt att högt belägna alpdalar, som varit täckta av glaciärer under flera hundra år, hade varit framkomliga under romartiden. Romarna hade t.o.m anlagt värdshus på den tyska sidan.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Ligger nog lite i vad du säger, de forskare typ vår Svenska forskare Lennart Bengtsson som har en syn som inte är den samma som alarmisterna få heller inte komma till tals i media. Visst ska vi göra mer för miljön på alla fronter, men viktigast av allt är att få stopp på den så kallade tillväxten. Detta fenomen som alla politiker tillbeder, denna tillväxt blir mer förödande för oss. Att ständigt sträva efter att få människor att handla mer skit, att ständigt sträva efter att städerna måste bli större på landsbygdens bekostnad . Utmaningen för politiker borde vara att kämpa för minimal tillväxt och ändå få samhället att fungera. DETTA ÄR FRAMTIDENS ENDA LÖSNING. Vi kan inte ”importera” människor som ska säkerställa vår välfärd när vi blir gamla, för dessa människor blir också gamla och så fortsätter det. Enda framtida frågan som är viktig är , hur blir vi färre på vårt klot. Antagligen genom nån farsot som desarmerar antalet människor.Utsläppen av koldioxid är nog ett av våra mindre viktiga problem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.