Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Klimathysterin ,köttets vara eller icke vara

Vad håller politikerna på med samtidigt som de har nån vansinnig ide att i princip lägga ner svensk köttproduktion ska de öka importen från USA och Afrika. Vad är agendan?? Varför är helt plötsligt vår matproduktion värst vad gäller utsläpp, varför inte fokusera på de verkliga bovarna. Tillverkare av skitprodukter charterturismen , men samtidigt ska vi konsumera mera för att hålla hjulen i rullning, den så kallade tillväxten. Vi håller på att slå ut den biologiska mångfalden och sen gör vi det ännu svårare. Utan vallar och betesdjur och enbart växtodling för att överleva är värre än växthuseffekten. Vi är inne i en väldigt farlig utveckling. Finns politiker som tycker staten ska konfiskera den privatägda skogen, vad kan politiker om skogsskötsel . Alla stora felsteg inom skogsskötsel har skett med politikers petande i näringen. Skogar som staten tyckte var misskötta på 60-*70 talet är idag skyddsvärda. Dessa skogsägare som fick skit och i flera fall böter då kunde bättre än de styrande.

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Vi (Sverige), befinner oss i det postdemokratiska tidsskedet. Valresultat saknar betydelse. Frågan om politikers förehavanden är högst befogad. Landets invånare har bara att maktlöst foga sig i det kaos som nu är. Vi rör oss inte bara mot en ny istid utan också bakåt till ett forntida samhällssystem och styrelseskick.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Jo det ligger mycket sanning i detta, politkerna går inte väljarna till mötes. Hoppas gemene man inser detta innan det är för sent bara. Äganderätten urholkas mer och mer för varje år, politikerna försöker ta över skogar och annan mark och fösa ihop människor i förtätade städer som boskap. Det så kallade klimathotet är ett perfekt verktyg för detta. Skräm upp befolkningen och lägga ner demokratin . Vi ska inte tro att Löfven tänker på sverige utan enbart drivs av storhetsvansinne. Han vill nog bara vara och glänsa med andra stora världspolitiker då kommer hans maktflin fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.