Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

WWF dömer ut importostar

De flesta av de importerade ostarna får rött ljus ,många av dessa marknadsför snabbmatskedjor som klimatsmarta/miljösmarta ,typ halloumin, chèvre, fetaost, mozzarella och hårdost. Och kunderna på dessa kedjor tror på denna falska marknadsföring. ÄT SVENSKT !!!

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Jag läste om detta i tidningarna. Det tycks inte bara vara rött kött som ”ökat” på faten.
    Och ökat i förhållande till vad, vilken nivå? På 70-talet åt folk ”radhusbiff” (blodpudding). Hade inte råd med kött. Själv serverades jag mycket fisk, och annars vilt eller från egen djuruppfödning.
    Som vuxen hade jag sen svårt med fisk på menyn. Undrar hur det blir med vegetariskt uppfostrade?
    Och hur nyttigt är det att äta ost som köttsubstitut? Om man då bortser från att utländsk ost kan innehålla mycket antibiotika.
    Allting går att sälja med mördande reklam …

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Du har så rätt, många glider runt och tjänar pengar i klimathysterins fotspår. Sälja Halloumiburgare med högre marginal än för kött. Och ser inte vad denna ost gör bättre än kott. Mjölken kommer från kon som måste ha en kalv som måste slaktas eller om det är en kviga sparas betäckas och bli en ny ko.Läste om nån tok som hade en vision om att man inte behöver slakta utan bara mjölka korna och skaffa nya när de blir gamla. Kunde tydligen inget om biologi han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.