tankar på nattgammal is

allt å ingenting

vad håller man på med?

antar att man skapar en blogg enbart för att slippa gå på terapi hos någon, kanske är ett bra tidsfördriv ändå? inte vet jag, detta är ju första inlägget i en blogg som mest troligt sällan kommer att uppdateras.

 

Men det är ju alltid trevligt att ha något att göra när man är söderut och jobbar, må ju säga att man har hemlängtan, men snart är det höst, å då är det jakt å då bär de av hemåt, men jag tror jag låter älgarna få passera ihöst, blir snarare att satsa på de mindre viltet. någon hare eller räv ska väl få falla ihöst under det vackra stövardrevet? för att inte tala om lillskiten som även den ska få börja på å testas i skogen ihöst, de blir bra.

Vad ärstörre jakten eller valet? valet är självklart det är ju jakten såklart, för när det gäller regering är det som att välja mellan å val lugge eller få en örfil rösta påp "ninjapartiet skuggkrigarna" vet ja, det blir nog inte sämre iaf men som vanligt ska vi väl få någon svensk rövslickar regering som slickar alla större stater där bak, näe nog känns stövardrevet mer lockande, inga falska löften där inte, tror politikerna har lite å lära av stövarn min.

Näe tillbaka till de ensamma livet nu, bara att invänta tisdagen och jobb kul man har något å göra här iaf. lev gott å må gott så kanske jag uppdaterar snabbare än vad jag självtror

 

//W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>