tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Minnet är bra men kort!

Så skulle man visst ha kommit ihåg att man firade trå å etthelvt år me flickvännen igår, jag som knappt minns när jag fyller år :/

bara så att ni vet, så är de jobbigt å jobba 60mil från sin flickvän, många av er har säkert varit med om värre distanser, men detts är mer än tillräckligt för min del, men nedräkningen har börjat tills det bär av hemmåt igen. Fast man ska inte klaga jobbet är bra, och gott om trevliga arbetskamrater finns det också, lite dåligt med folk som jagar dock, tror att det bara är riddarn son gör det, detta kan kännas dumt, då jag har tendens att komma in på jakt hela tiden, men de flesta är föga intresserad.

 

klockan sju ikväll bär det dock av för att jobba igen, ett sådant där härligt 7-7pass, ska nästan bli trevligt å få se nå folk igen. Var å handlade inne i samhället, men glömde börsen, så de blev å skrapa ihop pengar i bilen, för att inte resan skulle bli totalt onödig blev dock inga däck å slang, får försöka komma ihåg börsen nästa gång jag far någonstans.

 

Tänk om man haft denna djurtäthet även där uppe, ja då hade till och med gamm nobsen dugit något till tre rå en hare å en räv, utan att ens va ute efter att se något.

 

ja de var nog allt från mig, lev å må gott folk //W

Cogito ergo sum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>