Min Trädgård

Allt om trädgård och tips!

Några tips

Av , , 1 kommentar 0

Här kommer några tidsbesparande tips och idéer från en hobby trädgårdsmästare. De syftar till att ge dig mer tid att njuta och mindre stress över vad du inte har gjort ännu.

Ett. Börja med en plan.

En väl genomtänkt plan sparar tid åt att försöka bestämma var du vill plantera dina plantor de få tillfällen du faktiskt är ute. Bli ännu mer produktiv, genom att planera redan nu vad man ska sätta in senare för att ersätta kortlivade växter som sallad och spenat.

Två Göra snabba bäddar.

Skapa en ny perenn trädgård helt enkelt genom utgrävning i gräset med en spade, vända den upp och ner, och sedan täcka området med 8-10 cm av torv. Vänta några veckor och sedan blanda runt allt och plantera perenner.

Tre. Stash dina verktyg.

”Jag har handskar, klippverktyg, en murslev, och andra verktyg med mig hela tiden”.”Jag bär byxor med massor av fickor, eller en snickarbälte. En 5-liters hink fungerar också.”  Det går också att använda en gammal metallbrevlåda för att ha handverktygen i. ”Jag placerar sedan ”brevlådan” vid ingången till min trädgård det gör inte bara det enklare att hitta verktyg, det ser coolt ut!”

Grästrimmer

Något som alltid gör mig glad är när man kan se ut i trädgården och se att allt är snyggt och fint. Jag älskar verkligen min Grästrimmer. Det är de små detaljerna som gör trädgården unik!

www.newgarden.se

1 kommentar
Etiketter: , ,