Skam den som ger sig!

Jag bloggar inte längre här på VK så ofta, men en uppdatering av senaste inlägget kanske vore på sin plats.

Som några redan sett och hört så röstade nämnden ja till vår önskan om att starta privat barnomsorg, till slut! Jisses vad vi har våndats. Även om politikerna vi pratat med varit positiva så har vi aldrig varit säkra på hur de skulle rösta. När en journalist ringde mig samma dag som beslutet togs och grattade oss fattade jag knappt vad hon menade! Hon hade själv pratat med ordförande i BUN som sagt att beslutet var enhälligt positivt. ALLA hade röstat ja!!

Vilken lycka. Lever fortfarande i en känsla av overklighet, det blir verkligen av och vi har jätte mycket att göra nu. Hjälp! Var ska vi börja??

Jag syr redan kuddar och målar om möbler, planerar och möblerar. Huset som pappa byggde och jag växte upp i är både hemtrevligt och barnvänligt, det ska bli så roligt att få göra iordning det så alla ska trivas. Att detta alternativ snart finns för barnen i Sorsele tycker jag känns väldigt positivt, vi behöver lite framtidstro mitt i alla besparingar och neddragningar.

Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer och lyckönskningar vi fått. De värmer i hjärtat.

 

4 kommentarer

  1. Carin

    Jag har ju redan grattat för nåt sånt här positivt ser vi ju inte varje dag.

    Var ju lite intresserad över KF:s protokoll. Trodde att det var så att om en ny verksamhet skulle startas så måste den gå via KF. Kollade därför
    varför KFs protokoll inte lagts in.

    Nå, nu finns Kf:s protokoll att läsa. Om alla är nöjda med BUN:s beslut så är det OK!

    Men hur ska det egentligen gå till? Ska en sån här ny organisation inte gå via Kommunfullmäktige, typ som det var ”förr i tiden”?
    Vet du hur det är? Har nån informerat dej?

    Kram, Carin

  2. Lilian Holloway

    Lycka till med ert framtidsprojekt – det behövs för oss i kommunen!

    Kommentaren du fick för ett par dagar sedan, och ditt svar, visar bara på vilket ”jävlaranamma” du besitter, och att min ”avhyvling” på ditt gnäll blev något positivt i slutändan.

    Att älta och gnälla är det värsta vi behöver utstå som människor; det är svårt att komma ur, men du har verkligen visat vägen. Fortsätt – jag tror att det kan bara bli bättre och bättre!
    Hälsar Lilian

  3. Carola Boström

    Svar till Carin (2013-05-28 19:09)
    Tack för din kommentar, men tyvärr så kan jag inte hjälpa dig med dina funderingar. Har ingen aning om hur gången är, det har jag överlämnat till de som sitter i nämnderna. De vet nog hur det ska gå till 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.