Ta mig till dans,

 Jag har en kompis som vill gå och se Håkan Hellström, Säkert!, Those Dancing Days och Me and My Army på fredagen. Främst Håkan Hellström, som min kompis förvisso såg i Spegelsalen i februari men som han aldrig kan se nog av. Kompisen vill gå för att lugnt och städat lyssna till bra musik fredagskvällen igenom trots att han har en viktig träningsmatch dagen efter. Vi kan kalla motståndet för IFK Luleå. 

 

Problemet för min kompis är dock att idag när han skulle inhandla sig en fredagsbiljett så meddelade kassörskan att de tagit slut under förmiddagen. 

 

Min kompis blev väldigt ledsen och nedslagen över detta. Där han kommer ifrån, vi kan kalla det Sundsvall, så tar aldrig biljetterna slut till stadens stora musikfestival. 

 

"Men varför köpte du inte en biljett för en månad sedan?", brukar jag fråga min kompis. Det har han inget bra svar på och jag brukar slå honom på hjässloben och sucka "dumbom" åt honom. 

 

Nu undrar min kompis vad det finns för trevliga hälare i Västerbotten som skulle kunna tänkas sälja en biljett till ockerpris? 

 

Om ni känner någon som har en biljett de inte tänkt eller kan nyttja – hör då av er till min kompis endera på mejladressen [email protected] eller på telefonnummer 070 307 00 47. 

 

Jag vet inte vad min kompis gör just nu, men jag ska i alla fall iväg och träna fotboll på Gammlia. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.