When we were winning,

 I vilken ände ska man börja? 

 

Vi tar tag i den viktigaste tråden först: 

 

Tre poäng är tre poäng är tre poäng. 

 

Och en jävla bra säsongsstart efter en vår där man – under alla dessa helger då man bokfört ännu en kassaskåpssäker 2-0-viktoria över nåt norrländskt bonnagäng – gått och undrat "om det här kommer att räcka till när vi stöter på Division I-motstånd"

 

Det vet vi väl inte än, i och för sig. Gårdagens insats säger ingenting om hur vi kommer att stå oss mot Sirius, Vasalund eller Kerburan. 

 

Men det stod mig veterligen inte mer än tre poäng på spel igår eftermiddag i den stekande stockholmska försommarsolen – och dessa tre pinnar packade vi Malmö Aviation-planet fullt med. Mycket mer kan man inte begära. 

 

Jag ska återkomma (jag måste skynda iväg på ett pass vattengympa, jag ska möta Gerd, 72, Britt-Inger, 68, och Maths Elfvendal, 23, utanför IKSU alldeles strax) med en lång, utförlig rapport från gårdagens första bortaresa där Simon Mårtensson hävdade att UFC ifjol flugit på samma plan som Sveriges konung, där Ali Jasim klonkade en trettiogångers Lången och där högerbacken Joel Burström satt och limmade på kartläsaren Tina Thörner på flyget hem. 

 

Hur låter det? 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.