Alla olyckors olycka,

Man slår upp dagens sportdel i VK. 

 

Och så var den här dagen förstörd. 

 

Jag är så totalt kokande över det faktum att jag är alla olyckors olycka att ingenting kan förklara riktigt hur jag känner över min uselhet. 

 

Det enda som kan göra min kokning rättvisa är den klassiska tangentbordsvalsen – oftast framplockad efter ett sent insläppt, allt som oftast orealistiskt, mål på Football Manager. 

 

ASÖLKDASKÖLDKÖASLDKFSÖLKFDSÖLKFÖDSLKFÖSDLKFÖLSKADÖLASKDÖLASKDÖLKFÖLGKÖKASDLKASÖLKDÖASLKD.

 

… saknades det inte bokstaven M i den där tangentsbordsvalsen också? Jo, tame fan. 

Etiketter:

9 kommentarer

  1. Kennet

    ??????? Ursäkta den som läst papperstidningen, men som ändå inte fattar! Dim kokning kan väl knappast ha med matchen UFC-Väsby att göra – du fick ju tre kurrar och sånt ska man väl inte hamna i kokning för?

  2. Erik Löfgren

    Svar till Rocky_W (2011-05-16 15:21)
    Jag fick en chans att skriva Robertsfors-Teg för VK i lördags. Jag vinklar texten på målvakten Mladen Galambos. Jag sitter och googlar runt lite på det namnet efteråt, läser några gamla artiklar, kikar i laguppställningspapperet, kikar på hemsidan deras. Överallt läser jag Mladen Galambos. Men så i tidningen så lyckas jag, av någon anledning jag inte ens kan försöka förstå, skriva Mladen Galabos – ni märker att det saknas ett M där – på ALLA STÄLLEN.

    Jag har skrivit fel många gånger, men det här är så ofattbart urbota dumt och onödigt att det liknar inget annat.

  3. Erik Löfgren

    Svar till Kennet (2011-05-16 15:13)
    Läs svaret ovan.

    Vi kan kort konstatera att jag, just när jag tänkte få in en fot i den västerbottniska presskåren, får återgå till kilten och de naturabaserade tjänsterna runt midnatt för att kunna betala hyran till mitt lilla grävlingsgryt.

  4. Rocky_W

    Ojojoj. Det har ju dödat mången spirande journalistkarriär, genomgående stavfel, menar jag. Ger ju bilden av ”vafan är det här för korkskalle?”, typ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.