Rätt beslut,

IKSU Spa idag. Dag-efter-match-träning med cykling och en hel del benstyrka. 

 

Danny Persson var där. Hampe försökte pressa honom på information om hösten – men med en UFC-bloggare spetsade öron intill sägs inte mycket av värde. 

 

– Det är bara att hoppas att Al-Hilal hör av sig. Eller Boden. Det är ju typ samma, sa Danny som "inte hade hört nåt" om UFC. 

 

Nåja. 

 

Hampe hämtade upp mig, Henke, Böni och Lundström i sin stolta Volvo. Lundström var en aning försenad till Gammliahallen där det var bestämt att han skulle hämtas upp. 

 

Ni vet hur tufft det är att säga till en riktigt gammal närstående att det är dags att sluta köra bil? Hur den gamle ofta vägrar. Hur de inte inser att med deras nuvarande syn- och hörselförmåga vore det ungefär lika sunt att låta en grävlingsgalt sitta och kisa och grymta bakom ratten.

 

Hur de närstående – det kan vara en son, en dotter eller i vissa fall ett barnbarn – till slut helt sonika måste knycka nycklarna till bilen.

 

Då är det liksom slut. "Du får eller för den delen kan inte köra omkring längre. Du är inte lämpad att åka runt med detta fordon i vardagstrafik". Punkt.

 

Igår var Erik Lundström, som gjorde sälen härom dagen, försenad till Gammliahallen för att han "inte kunde hitta cykelnyckeln".

 

Jag tycker det var lika starkt som korrekt av den eller de närstående som nu tog beslutet att ta Eriks cykelnycklar ifrån honom.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.