Mårtensson förlänger,

 

På grund av att det inte fungerar att blogga från mobilen kunde vi inte basunera ut nyheten först av alla. Men UFC-bloggen var å andra sidan enda medium på plats med både skjutjärnsreporter och fotograf när Division I Norras skytteligaledare kritade på för ett nytt halvår i UFC-tröjan i eftermiddags. 

 

… en vanlig dussinbloggare hade kanske cyklat vidare till IKSU som planerat, men inte krafterna bakom en av Sveriges bästa UFC-bloggar (jag antar att de andra handlar om att slå in skallar på varandra i burar). Jag cyklade istället i åttor utanför kanslifönstret och såg hur det skummades igenom kontrakt och diskuterades. Jag övertalade sedan Lundström om att vi skulle vänta utanför för att "man kunde filma Anders till bloggen när han hivar sig upp på en närbelägen staty och ropar ’Simon är klar!’ för full hals till en jublande och euforisk pöbel". Eller åtminstone "ta en bild när Simon får ta emot en matchtröja och posera intill Anders på ett podium". 

 

Det blev till slut inte ens en upphållen tröja. Men väl ett handslag, två leenden och en spira solsken i Anders kalufs efter det totala mörker som var IK Frej borta. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.