Järnlunga,

Stora tack för all input om matchen. 

 

… "input". Jag fick googla ordet direkt efter jag skrivit det. Jag tvingas ofta göra det. Googla ord jag snappat upp någonstans och helt plötsligt använder för att verka coolare. Jag är ju nämligen en sån där som inte sällan missar hela korgapparaturen när jag spelar streetbasket. Men "input" verkar funka ändå. Att skriva "input" är ett första steg att Bryan Massafiera den här bloggen. 

 

Idag hade vi ett möte i omklädningsrummet, som vi alltid har på första träningen efter match. 

 

Det tog… sin tid. Och det blev ett riktigt bra snack. Det är som de flesta av er har påpekat; vi gör ingen värdelös match, vi är inte "utklassade" som det gick att läsa i diverse tidningar. Men 0-3 på hemmaplan är 0-3 på hemmaplan är 0-3 på hemmaplan och vi har en hel del detaljer att fila på i veckan. 

 

Vi gick ut och körde ett stenhårt pass i regnet. Hade man applicerat ett brungräddat knäckebröd innanför fotbollsstrumporna på samtliga UFC-spelare så hade det knakat bra. Det var intensivt, tight – och det small. På det sätt som det borde ha smällt från start mot Sal Jobarteh, 12, och Robin Quaison, 14, och de andra ynglingarna i lördags. 

 

Och så löpning på det. Sedan cyklade jag skyndsamt hem i rusket. 

 

Med tanke på min begynnande förkylning lär jag ligga i järnlunga imorgon. Det kan komplicera mina skolplaner för morgondagen. Idag grusades skolplanerna vädret och av de riktlinjer jag lärt mig av Seinfeld-karaktären Newman. 

 

George: Shouldn’t you be at work by now?
Newman: Work? It’s raining.
George: So?
Newman: I called in sick. I don’t work in the rain.
George: You don’t work in the rain? You’re a mailman! "Neither rain nor sleet nor…" It’s the first one!
Newman: 
I was never that big on creeds.

 

… varför jag cyklade hem så skyndsamt från träningen? Jo, GIF-GIF-GIFFARNA-HÄRVARE-HÄRVARE spelade borta på Söderstadion. 

 

Och de vann. De har nu ett liknande läge som oss. Tre poäng upp till den direkta uppflyttingsplatsen med sex matcher kvar att spela. 

 

… just precis; ett drömläge, med andra ord. 

 

Det firar vi med den här världslåten: 

 

Architecture in Helsinki – Escapee from Architecture in Helsinki on Vimeo.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>