Spelfingerkli,

Jag ska skynda iväg på träning. 

 

Jag antar att jag inte är ensam om att fastna med spelfingrarna i den på ytan så läckra syltburk som är Champions League. 

 

Så medan jag tränar och för Umeå FC framåt på fotbollsplanen så kan väl ni se till att jag håller mig flytande ekonomiskt utanför densamma. 

 

Detta helst genom att bidra med några vinnande lir – men kanske även genom att motargumentera mina tidiga spelidéer så att jag inte kastar iväg mina sista slantar som skulle ställt såväl aromatkryddan som knäckebrödet på middagsbordet. 

 

Här är mina idéer: 

 

Dortmund-Arsenal: 2:a till dryga fyra gånger såsen. 

När Champions League-hymnen rullade ifjol satt småknoddar som Mario Götze i tevesoffan och fingrade på några syrlingar i löskarrapåsen som han fått tillåtelse att köpa för sin veckopeng av sin ömma moder "trots att det faktiskt inte är lördag". 

 

Arsenal är en pinsam skugga av sitt forna jag, givetvis, och saknar dessutom en tågkupé med spelare. 

 

Men… ligga lågt med grisarna Frimpong och Song på innermittfältet – och sedan ställa om på Walcott, Gervinho och van Persie?

 

Sounds like a plan. 

 

Porto-Shakhtar: x2 till omkring 2,40 alternativt rak tvåa till 5,50. 

 

Löjliga odds på Porto utan Guarin och Rolando. Falcao och mästercoachen borta. Shakthar gick som tåget ifjol, fem vinster av sex möjliga i gruppen, krossade Roma i åttondelen innan man stötte på övermäktiga Barcelona. 

 

Nå. Säg åt mig, vänligen men bestämt, att hålla i mina slantar istället. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.