Läsarinteraktion (förhoppningsvis),

Hej. 

 

Den schemalagda "fria leken" innebär idag att jag sitter på sofflocket med vänsterfoten i växelvis högläge och i en plastbytta med varmt såpavatten. 

 

Och just det; på skolan gör de samtidigt någon "obligatorisk statistikuppgift" som… jag vet inte, jag har inte hängt med så bra; men jag tror inte det hade varit någon nackdel för mig att göra den. 

 

Jag tror, om man ska tala i termer som räkfiskare förstår (och det ska man ju alltid försöka göra), att den här missade statistikuppgiften var den sista räktrålaren som avgick till sjöss – och kvar står jag på lastkajen.

 

Jag tror inte jag kommer att kunna tillgodoräkna mig några femton psykologipoäng här i höst. Men… lika glad för det är väl jag. Jag kan ju fortsätta smyga in på föreläsningar som låter intressanta och argument som "men det syns ju inte på ditt CV; att du gått och lyssnat på föreläsningar" besvaras med faktumet att ett CV sällan är lika viktigt som ett personligt möte i en anställningsprocess. Och om jag ska tvingas släpa in min tvivelaktiga person på ett möte med en annan människa; ja, då var det ju kört redan från början. 

 

(… hela CV-utläggningen förutsätter givetvis att jag någonsin kommer vara aktuellt för ett riktigt jobb. Det är inte alls säkert.)

 

Nåväl. 

 

Nu när mina dagar inte är lika uppstyrda längre (tre timmars "Fri lek" om dagen är inte tillräckligt), så tänkte jag styra upp den här kapsejsade skutan till UFC-blogg. 

 

Jag är öppen för allt. Spelarintervjuer? Bryan Massa-inspirerade videobloggar? Ett "Supersize Me"-projekt där Danny Persson i en månad uteslutande dricker sig mätt på Coffee Slush framför en skakig handkamera?

 

Jag ber er ödmjukast om er hjälp med att hitta på idéer som ni skulle vilja läsa om. Den här bloggen har kört fast, den halkar läsarmässigt efter storheter som Big Papa – Ersbodian och Lisbet Olofsson – the one and only på ett sätt som snart blir omöjligt att ta igen, och behöver komma på rätt spår. 

 

Se så. Support your local UFC-blogg; bjud på en åsikt om vad du vill läsa om. 

 

PS. Den bästa idén är med i utlottningen av den andra volymen av Stefan Sauk-boxen på VHS. 

2 kommentarer

  1. Jonas

    Tjena Erik,
    Ta och video intervjua några av spelare i klubben eller se till att helt enkelt se till att använda alla dina kontakter och följ Giffarna back-stage nu under slutspurten!!! Det vore mumma… 🙂

  2. T3

    Jag önskar mig spelarporträtt. Eftersom jag nyss fyllt år tänker jag att mitt önskemål bör tillgodoses. Kanske en spelare/vecka är rimligt. Du ställer lite personliga frågor (tänk: mina vänner-bok blandat med mer djup) och sport-/fotbollsfrågor. Och glöm, för all del, inte en bild eller video – där du står bakom kameran. Du börjar såklart med dig själv. Tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.