Kejsarens nya kläder,

Här tar Erik Lundström sina första stapplande steg i GIF-blått, i vad som ter sig som Kristian Eks – den förre mittbacksresen som är mer känd för succéserien "Sockerstek med Ek" – gamla paltor. 

Notera minspelet. Fredrik Broman, ansträngd, Christian Brink, mycket ansträngd, och Erik Lundström, sån där härlig lurmin…

… och inte undra på när han ser bollen komma flygande och kan raka in den i öppen kasse från sin lurpassande position på mållinjen. 

Lundströms första mål i GIF-träningsmiljö (han tangerade därmed mitt rekord från fjolåret) firades med ett smågenerat leende i mjugg, allt medan Nuri Mustafi (innermittfältare som blev klar för ett ytterligare år i GIF idag) vinkar för hands. 

Som legitimerad pressfotograf på diverse sportevent vet jag att skärpa är A och O. 

 

Det finns inte mycket att säga om träningen. "Strossa" fick spela släpande forward. Först med det blå laget (som var en man mer) för att sedan byta till det gula laget (som då blev en man mer). En optimal roll för att visa upp sina offensiva kvalitéer. Träningen var av den synnerligen slappa natur som infinner sig sista träningsveckan innan de asiatiska stränderna väntar. Det stod exempelvis en utespelare i varsin pytts, så vi ska inte ägna oss åt någon växeldragning alls; men Lundström skötte sig helt okej. 

 

Vi vevar på med några ytterligare bilder som alla faller in under övertexten "UFC-relaterad bildporr". 

 

 

 

 

 

Lundström fick sig en avslutande pratstund med GIF-managern (!) Sören Åkeby. Det ser rätt muntert ut, va?

Vi zoomar in:

Titta den där blicken. Jag hade en läppläsare intill mig på läktaren som hävdar att han vet vad Sören ska ha sagt just här för att få "Strossa" lika delar förvånad som argsint:

 

"Jag kommer inte att kalla dig Kung Erik". 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.