Henke Sennström klarr,

För att vara en initierad UFC-blogg är jag väldigt sällan först. 

 

Väldigt, väldigt sällan. 

 

Typ aldrig. 

 

Det beror dels på att jag har en väldigt täppt nyhetsnäsa – men också på att den där jävla hemsidan alltid är så förbannat snabba på att uppdatera minsta lilla nyhet. 

 

En gång berättade vi världsunikt om när Kung Erik Lundström trillade med cykeln och skrubbade armbågen. Men sånt river inte ner varken ovationer eller Pulitzer-pris. 

 

Men idag är en historisk dag för UFC-bloggen. 

 

Jag fick just veta att den rivige innermittfältaren Henrik Sennström signerade på ett nytt avtal som gör honom till Superetta-spelare med Umeå FC. Henke var just på väg att borda ett plan mot Thailand när jag nåddes av nyheten. Kanske ses vi om någon vecka och svingar några Zingha-bägare… ehm… tränar stenhårt på stranden innan den kommande säsongen. 

 

För egen del är det så gott som klart med ett nytt kontrakt. Allt som återstår är att GIF Sundsvall ska säga "nej, det är klart vi inte behöver någon utbildningsersättning för en så pass trasslig rese" till Håkan Bäckström och således släppa mig gratis. 

 

Annars… blir det svårt. Håkan pratade om att utbildningsbidraget för mig skulle ligga på "omkring tvåhundratusen kronor". 

 

Två. Hundra. Tusen. Kronor. Det skulle inte ens min ömma moder betala för att befria mig från ett etiopiskt arbetsläger. 

Etiketter: ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.