Återkommer,

Jag kanske måste återkomma om det här, känner jag: 

 

Låt mig först bara säga att när Torbjörn tog upp beslutet inför spelartruppen innan dagens träning så började han sitt anförande så här, i allvarligt tonläge: 

"Erik Lundström har beslutat att ta en time-out från fotbollen på obestämd tid…"

Den gemensamma suck av lättnad som drogs genom klungan när han rättade sig ska enligt uppgift ha känts av hela vägen ut i Djäkneböle. 

Etiketter:

8 kommentarer

 1. Mattias

  Kom och spela med GUIF, division 4, hemmaplan på ålidhem arena, mitt i studentsmeten. Där kan du lira bara för skojs skull utan att känna press. Kom igen ;-)

 2. Tony

  Antar att du inte tar time out för att kunna fokusera mer på FM…

  Jag hoppas att detta inte inbegriper en blogg-time out också.

 3. Mikko Luiro

  Mycket tråkigt att höra om detta! Har bara väntat på att få se dig åtminstone på bänken till att börja med. Personligen anser jag att en skadefri Erik Löfgren torde ha kapacitet för att vara en startspelare i Superettan med tanke på fjolårssäsongen. Trodde nog att det skulle ske snart, särskilt med tanke på att UFC verkar vara i behov av några justeringar mot bakgrund av utfallet denna säsong. Har ju förstås ingen aning om bakgrunden till det hela, men kan åtminstone förstå att det måste vara frustrerande att ständigt bli lämnad utanför truppen. Har dock en känsla av att du dyker upp på fotbollskartan igen på ett eller annat sätt. Ränderna går aldrig ur en tiger…

 4. Björn

  Du kommer bli saknad! Men lycka till i framtiden iallafall och hoppas vi får se dig i Umeå FC så snart som möjligt igen.

 5. sonny

  Hade jag hållit i kulorna på min redaktion hade du haft ett kontraktsförslag på bordet i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>