Uffes blogg

Valet

Det gick ju bra för alliansen med Statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg (båda m) som skött ekonomin så bra och även haft råd till några skattesänkningar. Bra att vi inte får en politik med kommunistiskt inflytande. Extremvänstern demonstrerade dagen efter valet. Så vitt jag förstår lagliga demonstrationer. Men en del av deras retorik (om "högern") synes ha legat farligt nära att inte respektera folkets utslag i fria och hemliga val.

A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>