Uffes blogg

Regeringsarbetet och sd

Mona Sahlins uttalande i valrörelsen att "vi kommer aldrig någonsin att stödja oss på sverigedemokraterna" överlevde således inte ens riksdagens första arbetsdag och första fråga – talmansomröstningen. Rödgrönas enda möjlighet att vinna talmansposten är ju med stöd av sd. Det bör underlätta för borgerliga att föra sin politik. Man ska givetvis lägga fram sina förslag oavsett att sd ibland rimligtvis stödjer regeringens förslag i stället för rödgrönas. Att inte föra sin egen politik därför att den ibland kan få stöd av bl a sd blir ju orimligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>