Linköping förstärker mittfältet

Lagomt till högvärmen har nått svedala kommer Louise "Lollo" Fors hem från Barcelona (Espanyol) och Spanien. Ny klubbadress för mittfältaren blir Linköpings FC som jag kan tänka mig ser henne som en ersättare till Caroline Seger som numera återfinns på andra sidan Atlanten i Philadelphia där man andas hockey just nu med tanke på Stanley Cup-finalen mot Chiacgo, underläge 0-2 i matcher.

Lollo skrev på ett 1,5 årskontrakt med klubben. I höstas var hon aktuell för UIK men det blev Spanien och solen istället.

"Jag tror mycket på LFC och jag är övertygad om att de kan ge mig de bästa möjligheterna att utvecklas vidare som spelare"

När hon stack över i december lät det så här i Dagens Nyheter:

"Folk snackar, men de får tycka vad de vill. Det här är min dröm, det ska bli kul att flytta utomlands och få en ny utmaning. Jag kände att jag behövde det efter några säsonger i allsvenskan"

Men nu bär det som sagt hemåt igen.

Undrar vad AIK tycker om klubbvalet?!

Matchdags på Kanalplan om en tjugo minuter och den största skillnaden i UIK från senaste matchen mot Tyresö i söndags är att Linnéa Ågren kommer in på mittbackspositionen istället för Maija Saari. Det blir Linnéa trejde match från start.

Matchtips? 2-0 till UIK. Emmelie Konradsson gör 1-0 och Rita Chikwelu spikar siffrorna till 2-0. Ta rygg på det.
 

En kommentar

  1. sthlm

    Vadå vad aik tycker, vilken spelare vill gå tillbaks till en klubb som inte satsar? Och sen tycker jag att du har en dålig underton i din artikel om lollo, såklart så handla det inte om solen!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.