Emma Kullberg del tre

Intervjun med försvararen Emma Kullberg som i dagarna är iväg på U20-VM i Tyskland rullar nu in på slutdestationen. Första delen handlade om vårsäsongen med UIK, hennes utveckling och Herr-VM som avslutades igår, i den andra delen tog vi upp inför VM:et, hur träningslägret och förberedelserna har varit inför avresan.

Nu i del tre den korta delen ställde bloggen lite personliga frågor (enkla)

Till att börja med vad hittar vi på din Spotify-lista?

– Oj, är alllyssnare, kan vara allt från pop till reggea, alllyssnare.

Vad gör allra helst en ledig sommardag?

– Spendera den med vänner, kanske sitter i en park käkar glass är iväg till stranden.

Vad kollar du på TV?

– Kollar inte så mycket på tv, men när jag kollar så blir det One Tree Hill och Svenska Hollywood Fruar.

Läser då…?

– Twilight böckerna har jag fastnat för den senaste tiden, de har allt ifrån dramaturgi till att man får lära sig ur en persons perspektiv, allt lockar.

Till sist; Har du något smultronställe så här på sommaren?

– Min stuga nere i Småland,  det är ett toppenställe. Jag brukar vara där nere en gång varje år på sommaren, när man var mindre kunde man åka dit oftare. Nu försöker jag vara där någon vecka varje sommar.

– Stugan ligger i Mönsterås några mil från Kalmar ute på en ö som heter Oknö. Det finns närhet till allt, badställen, tennisplaner, camping, centrum (Mönsterås) är gemytligt och fint med många fina hus, sedan ser man över till Öland från stranden. Hade jag haft några fler lediga veckor hade jag spenderat min tid där.
 

Förhoppningsvis har bloggen lite matnyttig information ikväll inför morgondagens öppningsmatch i VM för Emma och Sofia mot Nya Zeeland. En match som sänds i efterhand och 60 minuter på Eurosport 2 med start 16:30 men även 22:00 i samma kanal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.