Glöm aldrig + och –

IMG_0587

De politiska partierna planerar och lovar men kommunens ekonomi begränsar många löften. Den budgetram för 2015 som kommunens tjänstemän tagit fram och som kommunfullmäktige beslutade att skicka ut till de politiska partierna för yttrande och att förslag/synpunkter  skulle lämnas in till kommunen i dag (18/9) blev ett ”fiasko”. De förslag som inkommit är att tiden för yttrande skulle förlängas samt en uppräkning av vad som inte går att göra. Tyvärr är sanningen att budgeten för 2015 måste beslutas i  höst. Efter valet torde sanningen läggas fram.

Jag får trösta mig med att Nordmalings Baroque and Beyond  ger föreställningar mellan den 29/8 -7/9. Jag skall besöka Oasen den 30/8 och höra Vivaldis årstiderna

Nordmalings kommun är en bra kommun med oanade möjligheter! Här kommer det att byggas lägenheter nära havet. Det finns ett Resecenter som erbjuder både tåg, bil och buss transporter och två flygplatser finns endast 40 minuter från Nordmalings centrum. Nu ökar invånarantalet som ger framtidstro.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.