Företagarmöte

_DSC9558

PÅ bild Handelsbanken 100 år. Företrädare för kontoret i Nordmaling, kommunalrådet och företagföreningens v ordf. i Nordmaling Walter Holmgren.

I ett fullsatt möte på Oasen i Nordmaling delades 2013 års företagarpris ut. Handelsbanken i Nordmaling har varit etablerat här på orten i 100 år. Årets företag blev Åbrånets Limousin, ungföre-tagare blev Victory Gym, Ett sort grattis och lycka till önskar jag ER.

Ett mycket gott fika serverades och mötet avslutades med att de  första namnen på de politiska partiernas kommunlista talade om vad de skulle göra om dom vinner kommunvalet. Jag förvånades över att de framförde att dom skulle vara mycket bättre än nuvarande politiker. Dessutom skulle dom sammarbeta över partigränserna. Mycket bra tycker jag men lite förvånad blev jag eftersom att dessa politiker redan idag har platser både i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och barn och utbildningsnämnden. Redan nu kan medborgarna  följa och bedöma  politikers arbete. På frågan om partierna  skall öppna skolorna i byarna blev svaret NEJ från samtliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.