NEJ till nedskärningarna av kommunal service i Rundvik

I gårdagens styrelsemöte i Rundviks S-förening diskuterade vi de borgerliga partiernas förslag om nedläggning av verksamheten vid Skutan i Rundvik. Ett äldreboende som funnes i många år. Enligt protokoll finns det en politisk majoritet som vill lägga ner verksamheten.

Vi konstaterade att det är helt oaceptabelt att detta sker. Boendet på skutan i Rundvik har finits i många år och är av boende, anhöriga och anställda mycket uppskattat.

Vi konstaterar att Skutan och dess verksamhet behövs Lägg inte ner !!!!!!!!!!!!!!

Ett annat förslag som vi S i Rundvik säger NEJ till är flytten av skolbarnomsorgen från Rundvik till Lögdeå.  Läs protokoll från kommunstyrelsen

Till de styrande politikerna i Nordmaling vill vi påpeka att S när lämnade kommunen 2014 fanns det ett överskott på över åtta miljoner vid årsslutet.

För Rundviks S-förening

Ulla-Maj Andersson

Ordförande

 

2 kommentarer

  1. Åsa Nyberg

    Jag tycker att du ska läsa på lite. Det är inte Skutan utan Ankaret som diskuterats, fru Andersson kanske ska upplysa om att C reserverade sig mot förslaget i det Socialautskottet och i KS så gick inte förslaget igenom. Utan där ville en majoritet göra en utredning vad det skulle innebära att kallställa en avd på Strandholmen istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.