Umeås SIMMAGALLERIA med inne/ute-sim + Stadscamping är ”något helt unikt” och kan ”dyka upp” på Nolia, I 20, Gammlia, Nydala och Campus som får Centerpartiet i Umeå att stoppa Nannabadbygget?!

Umeås SIMMAGALLERIA med inne/ute-sim + Stadscamping är ”något helt unikt” och kan ”dyka upp” på Nolia, I 20, Gammlia, Nydala och Campus som får Centerpartiet i Umeå att stoppa Nannabadbygget?!

I blogg den 10/4 kommenterade C:s gruppledare i Umeå kommun, Mattias Larsson, tillika I badbolagsstyrelsen, dialog vi haft. Där avvisade han att stoppa påbörjade badbygget på kv Nanna, men hade en öppning för stopp av baddopp med:

Jag tror inte på att stoppa bygget, att stoppa ett bygge är ju en synnerligen extrem åtgärd, och skall man göra det så måste ju något helt unikt dyka upp.

Detta ”helt unika” finns nu över ytan i Simsverige i den ”simmagallleria” jag utvecklat i kontakt med simfolk, dritfsoperatörer och byggdito efter ett badhusseminarium i Stockholm i fjolhöst. Och nu har förfrågan för simhallskonferens.

Unikt är ”simmovationer” i en simkanal för lättare siminlärning i medströmmande vatten, effektivare simträning motströms, ny simtävlingsform ”simsprint” med målgång med chip + roligare motionssim som ger en simvåg à la löparvågen och mer springsim.

Helt unikt är också kombination av en inne- och uteanläggning med öppningsbar väg + det unika med stadscamping där husbilar/husvagnar ryms i idrottslägena och som gynnar turism och ekonomi.

ÖPPNINGSBAR VÄGG GER INNESIM + UTESOL SAMT LÄKTARE FÖR 50:A-SMSIMMAGALLERIA färg

SIMKANALEN GER ”BÄTTRE-SIMMANDE” OCH ”RÖDA” RUMMEN LANDAKTIVITETER

OCH HAR IDEALA LÄGEN PÅ NOLIA, I 20, HAGA/GAMMLIA, NYDALA OCH CAMPUSNanna 5 lägen

MED YTOR INTILL SOMMARTID FÖR HUSBILAR OCH HUSVAGNAR FÖR TURISM

SOM ÄR ”HELT UNIKT” OCH C-LARSSON SÄGER? TILL M-ÅGREN OCH S-HOLMLUNDNanna M Larsson unikt 2

OCH PÅMINNER OM ATT KRITISKA UNDERLAG SAKNATS FÖR NANNABADBYGGE

SOM EJ ÄR FLEXIBEL, EJ HAR UTEMILJÖ OCH EJ KAN UTVECKLAS I VÄXANDETS UMEÅNanna trafik-bassäng

SAMT ÄR DUBBELT DYRARE ÄN EN ”SIMMAGALLERIA” I BILLIGARE IDROTTSLÄGE.

DAGS FÖR FOLKOMRÖSTNING SOM ML ÖNSKAT FÖRUT; OM DYRARE ELLER BÄTTRE!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.